گردنه “بیژن” شهرستان دنا تا ایمن سازی مسدود است

علیرضا نیکروز روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به بارندگی های شب گذشته تاکنون استان اظهار کرد: در حال حاضر راه های استان باز و مشکلی برای ترددها نیست اگرچه نیاز به مراقبت و دقت لازم در مناطق برف گیر است.
وی با اشاره به ریزش های شب گذشته در کنار جاده مسیرهای “پاتاوه-دهدشت” وگردنه “مله شوره” یاسوج گفت: مشکل موارد برشمرده رفع شد و هم اکنون این مسیر های درون استانی مشکلی برای رفت و آمد ندارند و البته نیازمند توجه به هشدارهای مدیریت بحران در مسیرهای برف گیر است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان گفت: شوربختانه در بارش برف هفته گذشته چند افرودسوار بدون توجه به هشدارها و تردد در گردنه “بیژن”(حدفاصل شهر سی سخت و پادنای شهرستان سمیرم اصفهان) گرفتار شدند که با مشقت هماهنگی و همکاری سازمان امداد کشور و استان اصفهان نجات یافتند.
وی گلایه مند بود وقتی جاده مسدود است باز برخی از افراد بدون توجه به هشدارها، از مسیرهای فرعی در این راههای مسدودشده گذر می کنند و چنین رفتاری مخاطره آمیز است چرا که جاده یخبندان و دمای منفی ۲۰ درجه، از ایمنی لازم برخوردار نیست.
نیکروز هشدار داد: مسیر رفت و آمدی که مسدود می شود هیچگونه بازبینی و بازرسی صورت نمی گیرد و انتخاب این مسیر در این هنگام خود را از خدمات بهنگام نیروهای امدادی محروم می کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان یادآور شد: در برف هفته گذشته، برخی از افراد با تردد خودرویی در مناطق کوهستانی استان همانند “کاکان”(شهرستان بویراحمد) گرفتار شدند که باز نه تنها سلامتی خود را به خطر انداختند بلکه گرفتاری هایی نیز برای امداد رسانان استان ایجاد کردند.
نیکروز با اشاره به بارندگی برف در مناطقی از استان توصیه دیگری وی به خانوادها کرد که با بارش برف، افراد خردسال را برای برف روبی به پشت بام ها نفرستند که امکان سرخوردگی و سقوط وجود دارد.