۶۶ کیلومتر از نقاط حادثهخیز رودخانههای مازندران لایروبی شد
حسینعلی محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: لایروبی رودخانههای استان نقش زیادی در پیشگیری از وقوع سیل و همچنین کاهش خسارات ناشی از سیلاب و طغیان رودخانهها دارد به همین دلیل با قوت این طرح درحال انجام است.
وی با اشاره به اینکه سیل، پُرحادثهترین اتفاق در استان مازندران است، افزود: به طور معمول در طول سال شاهد بروز خسارت سیلاب به بخشهای مختلف کشاورزی، زیرساختی، جادهای و حتی منازل مردم هستیم.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با تاکید بر ضرورت لایروبی و ساماندهی رودخانههای استان، خاطرنشان کرد: اهمیت موضوع موجب شده موضوع لایروبی و ساماندهی رودخانههای مازندران کماکان پُرشتاب انجام شود.
محمدی با اشاره به انجام لایروبی ۶۶ کیلومتر از نقاط حادثهخیز رودخانههای مازندران از ابتدای امسال تاکنون، تصریح کرد: انتظار داریم تا پایان سال ۵۰ کیلومتر دیگر از نقاط مستعد حادثه رودخانههای مازندران لایروبی شود.
این مقام مسوول، با اشاره به اینکه درکنار بهسازی سردهنهها بحث مدرنسازی سردهنههای کشاورزی هم باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: انجام مطالعات مناسب، اجرای پروژههای آبخیزداری در بالادست، مهندسی رودخانه در مسیلها و رودخانههای بحرانی مستعد بحران و ترمیم و مقاومسازی سازههای نامناسب فاقد آبگذری و ناایمن سطح استان ضروری است.
به گزارش ایرنا، مازندران حدود ۱۲۰ رودخانه اصلی و فرعی به طول هفت هزار کیلومتر دارد که دستکم ۲۰ رودخانه از این تعداد رودخانههای بزرگ و اصلی هستند. در این بین نیز رودخانههای تلار، تجن، بابلرود، چشمهکیله، سردآبررود، چالوس، نکارود و هراز مهمترین رودخانههای این استان محسوب میشوند.