هوشمندسازی عملیات بهترین واکنش سریع به بحران زلزله است
به گزارش خبرنگار ایرنا، علی رجبی سه شنبه شب در مراسم مانور عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله در استان قزوین اظهار کرد: مهمترین هدف اجرای مانور به صورت کشوری درک خطر پذیری حوادث و سوانح و ایجاد هوشمندسازی در عملیاتهای مشترک است.
وی اضافه کرد: در تمام دوران انسان با پدیدهای به نام زلزله روبرو بوده که خسارتهای جبران ناپذیری وارد میساخت و اکنون عمده هدف این مانور کاهش خسارات احتمالی با ایجاد بستری برای هماهنگی بیشتر در دستگاههای خدمات رسان است.
رجبی با بیان اینکه هدف اصلی درک خطر حوادث و سوانح است، ادامه داد: در قانون مدیریت بحران مصوب سال ۹۸ نیز بر هماهنگی و مقابله با بحرانها تاکیده شده که امیدواریم این رزمایش دستاورد خوبی داشته باشد.
به گفته این مسوول، تیمهای ارزیاب به شکل میدانی در این رزمایش حضور دارند تا نواقص و نقاط قوت بررسی شده و در نهایت به صورت گزارش تحلیلی جمع بندی شود.
گفتنی است، مانور عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله برای منطقه مرکزی و شمال کشور روز سه شنبه با حضور هفت استان معین کشور به میزبانی استان قزوین برگزار شد.
این مانور ۲ روزه با حضور ۲۱ نماینده مسوول از دستگاههای خدمات رسان آب و برق کشور همراه است و ۶۰۰ نیروی عملیاتی در این مانور مشارکت دارند.
ارتقا آمادگی نیروهای خدمت رسان، مدیریت یکپارچه صنعت آب و برق و عبور از بحران در کمترین هزینه از اهداف این مانور به شمار میرود.
به گزارش ایرنا، ۱۸ ناحیه و منطقه در قزوین تعریف شده که حوادث در آن شبیه سازی میشود و نیروهای خدمت رسان به اجرای مانور در این نواحی میپردازند.