اعلام آماده باش فرمانداری شوش برای مدیریت آب گرفتگی احتمالی معابر
به گزارش ایرنا، محسن حویزه روز چهارشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران شوش در سالن نشستهای فرمانداری این شهرستان با تاکید بر آماده باش تمام دستگاههای شهرستان در زمان بروز بحران افزود: موضوع برقراری کشیک ادارات شوش در شرایط بحرانی توسط تیمی از بازرسان ارزیابی میشود.
وی ادامه داد: آب گرفتگی در این شهرستان به دلیل وضعیت خاص جغرافبایی و اقلیمی، طولانی مدت نیست به گونهای که در بارشهای سال گذشته که در یک مورد طی ۱۵ دقیقه ۳۴ میلیمتر بود، طی ۲ ساعت تخلیه شد.
فرماندار شوش با بیان اینکه تجربه انباشته فراوانی در مدیریت بحرانهای مختلف در این شهرستان وجود دارد، گفت: این تجربهها باید استخراج و در مدیریت بحرانهای احتمالی آینده و دفع آبهای سطحی در این شهرستان به عنوان نقشه راه مورد استفاه قرار گیرند تا جلوی بروز اشتباهها گرفته شود.
وی، روحیه جهادی و حضور موثر میدانی را از شاخصههای برجسته تیمهای امدادی شوش در بحرانها دانست و افزود: باید نقاطی که سال گذشته دچار آب گرفتگی شدید شدند با اصلاح شبکه دفع آبهای سطحی رفع نقص شوند.
حویزه با تاکید بر تکمیل لایروبی کامل جویهای آب و فاضلاب اظهارکرد: آسفالت و ترمیم نوارهای حفاری دستگاههای مختلف امدادی باید تا پیش از شروع بارندگیها اصلاح شود.
آب گرفتگی شهرداری شوش در بارندگیها به عنوان متولی دفع آبهای سطحی غیرقابل قبول است
حویزه با تاکید بر ضرورت آمادگی دستگاههای مختلف شهرستان برای بارندگیهای پیش رو گفت: شکستگی شاخه درختان، آسیب به زیرساختها و خسارت احتمالی به کشاورزان از جمله موارد قابل پیش بینی است که باید دستگاههای متولی نسبت به مدیریت و کاهش این خسارتها برنامه ریزی کنند.
وی، آب گرفتگی شهرداری شوش به عنوان متولی دفع آبهای سطحی در بارندگی را غیرقابل قبول دانست و افزود: شهرداری شوش در بارندگیهای سال گذشته نخستین نقطهای بود که دچار آب گرفتگی شد؛ این در حالی است که شهرداری خود مسوول دفع آبهای سطحی در شهر است.
محور شوش به شاوور نیاز به پایگاه اورژانس جادهای دارد
فرماندار شوش با اشاره به افزایش آمار سوانح جادهای این شهرستان در زمستان بیان کرد: سوانح جادهای به ویژه در محدوده خروج شوش به سمت شهر شاوور در فصل زمستان زیاد است به همین دلیل ایجاد پایگاه اورژانس جادهای در این محور ضروری است.
وی برآورد وضعیت ماشین آلات و تجهیزات دستگاههای امدادی شوش را ضروری دانست و افزود: دستگاههای امدادی و خدماتی از جمله آتش نشانی باید فهرست تجهیزات و ماشین آلات موجود و تجهیزات مورد نیاز برای انجام عملیاتهای درون شهرستانی و برون شهرستانی را به فرمانداری برای پیگیری ارایه کنند.
حویزه ادامه داد: وضعیت سیل بندهای روستاهای حاشیه رودخانههای این شهرستان باید با انجام بازدیدهای میدانی احصا و آمادگی لازم برای تخلیه این روستاها در صورت طغیان رودخانهها وجود داشته باشد.
به گزارش ایرنا، بر اثر بارش کم سابقه باران در آذر سال گذشته و اردیبهشت امسال در شوش بسیاری از معابر شهری دچار آب گرفتگی شد و آب به برخی منازل ورود کرد.
بر اساس اعلام هواشناسی از میزان بارندگی امروز شهرستان شوش، شهر شوش با ۸۳ میلیمتر رکورد دار بارشهای خوزستان طی ۲۴ ساعت گذشته بوده است.