استاندار: مسوولیت خسارت ناشی از آبگرفتگی کرمانشاه بر عهده شهرداری است
به گزارش دریافتی روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار کرد: متاسفانه پل غربی رودخانه قرهسو بر خلاف تعهدات تا آخر تابستان به اتمام نرسید و با توجه به آغاز فصل بارشها، شهرداری کرمانشاه موظف است در قالب سه شیفت کاری این پروژه را سریعا به بهرهبرداری برساند.
وی با بیان اینکه خاکهای بستر رودخانه قره سو باید زودتر جمعآوری تا خطری متوجه مردم نشود، گفت: پروژه احداث پل غربی رودخانه قره سو قرار بود تا پایان تابستان و پیش از آغاز فصل بارندگی به اتمام برسد ولی متاسفانه مدتها از این تعهد کاری شهرداری گذشته و هنوز این طرح به اتمام نرسیده است.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر ضرورت تشریح دلایل این تاخیر برای شهروندان توسط شهرداری کرمانشاه افزود: با توجه به خاکی که در محل اجرای این پروژه و بستر رودخانه ریخته شده، هر لحظه که باران ببارد شاهد آبگرفتگی بخشی از شهر و خطر وقوع یک بحران خواهیم بود.
رودخانه قرهسو از سراب روانسر واقع در ۵۰ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه سرچشمه میگیرد و با جهت شمال غربی به جنوب شرقی جریان پیدا میکند.
صحرایی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: شهرداران سراسر استان کرمانشاه موظفند برنامه لایروبی جویها و آبراهها و پاکسازی معابر و نخالههای سطح شهرها را اجرا کنند تا شاهد آبگرفتگی و ایجاد خسارت برای مردم نباشیم.
وی تاکید کرد: لایروبی رودخانههای قرهسو و الوند که از داخل شهرهایی مانند کرمانشاه و قصرشیرین می گذرد باید تا قبل از بارش ها انجام شود.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: در صورت بروز مشکل ناشی از عدم انجام مناسب وظایف محوله، مسوولیت هرگونه “ترک فعل” بر عهده مدیر آن مجموعه خواهد بود.
صحرایی همچنین گفت: با توجه با آغاز فصل سرما تمامی ادارات موظفند در نشست های درون دستگاهی و هماهنگیهای بین دستگاهی برای مصرف بهینه انرژی برنامه ریزی کنند.
وی همچنین به ضرورت اطلاع رسانی و ارائه آموزش مناسب به کشاورزان در فصل سرما تاکید کرد و گفت: خطر فصل سرما برای محصولات کشاورزی، باغداری و شیلات باید به شکل مناسبی به اطلاع کشاورزان برسد.
استاندار کرمانشاه در ادامه بر ضرورت بررسی وضعیت شبکه برق بازارهای سنتی کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: کابل ها و سیم کشی های این مجموعه ها باید کاملا بررسی و سیم های فرسوده و سیم کشی های غیر ایمن، ترمیم، جایگزین و اصلاح شود.
صحرایی تاکید کرد: ضروریست که در این زمینه نشستی با حضور میراث فرهنگی، شهرداری کرمانشاه، اصناف، و ادارات مربوطه برگزار و برنامه ریزی لازم در مورد بررسی وضعیت ایمنی برق و گاز بازار سنتی انجام شود.