آموزش سرلوحه کار اعضای مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد است

به گزارش ایرنا، علیرضا نیکروز روز چهارشنبه در نشست هماهنگی برنامه های روز جهانی کاهش بلایای طبیعی (۱۳ اکتبر مصادف با ۲۲ مهر) اظهار داشت: با توجه به اینکه کهگیلویه وبویراحمد یکی از استانهای مخاطره آمیز است ارائه آموزش در سطوح مختلف نقش مهمی در کاهش بلایای طبیعی دارد.

وی بیان کرد: برنامه های مختلفی برای این روز پیش بینی شده که نیاز است همه دستگاه ها بخصوص مدارس و دانشگاه‌های استان همکاری لازم را داشته باشند.

نیکروز بر برگزاری مانور سراسری در همه ادارت این استان تاکید کرد و گفت: جمعیت هلال احمر برای هدفمند کردن آموزش همگانی مواجهه با مخاطرات اجرای این مانور را در دستو کار دارد.

بیشتر بخوانید:

فیلم|باران های سیل آسای مونسون در کهگیلویه و بویراحمد

خسارات مونسون به زیرساخت های روستایی کهگیلویه وبویراحمد/آب برخی روستاها قطع است+ فیلم

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه کهگیلویه و بویراحمد روی گسل زلزله مستعد تخریب های گسترده هنگام بروز زمین لرزه مواجه است نیاز است از همه ظرفیت ها برای خدمات رسانی بهتر در مواقع بحرانی به نحو احسن استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:

وضعیت کالبدی شهرهای کهگیلویه و بویراحمد در مقابل حوادث طبیعی ناایمن است

کهگیلویه و بویراحمد چقدر آمادگی امدادرسانی هنگام زلزله را دارد؟

تعیین گسل‌های سی‌سخت؛ گامی مهم برای کاهش خطرات زلزله

نیکروز افزود: کهگیلویه وبویراحمد یکی از استان های حساس و در موقعیت با تراکم بالای زلزله است که توجه به موضوع ایمن سازی و رعایت مسائل فنی در ساخت و سازها و شناسایی پهنه های زلزله خیز در این استان به شدت احساس می شود.

وی تصریح کرد: امتداد گسل کازرون در استان فارس نیز از حوزه مرکزی شهر یاسوج عبور می کند و گسل شهرستان دنا نیز از گسل های زاگرس مرکزی به شمار می رود که این دو نقطه نمودی از خطر ریسک پذیری و تراکم بالای زلزله در این استان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *