۵۶۰۰ میلیارد ریال برای جبران افت فشار آب اصفهان هزینه شد
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین اکبریان روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته «صرفهجویی در مصرف آب» افزود: برای جبران بخشی از افت فشار شبکه آب استان در یک سال اخیر با راهاندازی قرارگاه رصد و پایش آبرسانی، اقدامات اساسی انجام دادیم.
وی اضافه کرد: نصب تجهیزات تخصصی، ابزار دقیق، نصب فشارسنج، پهنهبندی و دیگر اقدامات فنی از جمله فعالیتهای انجام گرفته برای بهبود آبرسانی در استان بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان گفت: در یک سال اخیر برای پایش هرچه بهتر افت فشار آب، ۳۷ منطقه داخل و خارج از سامانه اول آبرسانی اصفهان بطور کامل رصد شد که
این کار ۶۴۰ دستور کار را در پی داشت که تا به امروز حدود ۶۰ درصد از آنها عملیاتی شده است.
اکبریان تصریح کرد: امسال نسبت به سالهای گذشته برغم افزایش چشمگیر دمای هوا، وضعیت بهتری در آبرسانی و جلوگیری از افت فشار آب آشامیدنی داریم.
وی خاطرنشان کرد: در ماه جاری مجمع خیران آبرسان استان تشکیل میشود تا با مشارکت نیکوکاران پروژههای آبی را بهتر پیش ببریم و بخشی از طرحها توسط سرمایه گذاران اجرا شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان افزود: جذب سه هزار ئ ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبارات ماده ۵۶ در حال تحقق است تا پروژههایی مانند تصفیهخانه آب اضطراری و فاضلاب شهرستان چادگان و ایستگاه آبرسانی منطقه «علیآباد» به بهره برداری برسد.
اکبریان با اشاره به مشکلات متعدد در شبکه فرسوده فاضلاب اصفهان ادامه داد: بر همین مبنا مقدمات جذب پنج هزار میلیارد ریال را در دستور کار قرار داده ایم، از طرف دیگر برای جذب ۵۰ میلیون یورو نیز رایزنی شده است.
وی خاطرنشان کرد: ریزش زمین بویژه در جنوب شهر اصفهان ارتباطی با فرونشست ندارد و بدلیل خوردگی تاج لولهها رخ میدهد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان گفت: با همکاری شهرداری باید اقداماتی صورت بگیرد تا آبخوان مناطق مختلف اصفهان از طریق آبهای سطحی حاصل از بارندگی تغذیه شود و این آب با ارزش در شبکه فاضلاب جاری نشود.
اکبریان اظهار داشت: نصب مستقیم پمپ بر روی شبکه توزیع آب در منازل اقدامی غیرقانونی و برداشت غیرمجاز محسوب میشود، لذا مردم باید به این مهم توجه کنند.
به گزارش ایرنا، افت فشار شبکه آب از جمله مشکلات اصفهان در سال های اخیر بوده است برای مثال حوالی نیمه خرداد امسال شبکه توزیع آب در برخی نقاط این کلانشهر از جمله خیابانهای پروین، مولوی، معراج، میدان جمهوری، فروغی، کاوه و شهید باهنر با افت فشار روبهرو شد.
شرکت آب و فاضلاب اصفهان، یکصد شهر و ۹۴۸ روستای استان را تحت پوشش قرار داده است.
استان اصفهان با حدود پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارای بیش از یکهزار و ۷۰۰ روستا و آبادی با جمعیت افزون بر ۶۱۰ هزار نفر است.