۷۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح های پیشگیری از سیل در اصفهان مورد نیاز است

منصور شیشه فروش روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به جاری شدن سیل در سال ۹۸ در مناطق مختلف کشور و  مرداد امسال اضافه کرد: سابقه وقوع سیل در کشور و استان اصفهان وجود دارد و هرساله خسارت هایی را به بخش های مختلف وارد می کند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: سیل و خشکسالی ۲ روی یک سکه هستند و باید بتوانیم با اجرای طرح های پیشگیری از سیل، روان آب ها را جمع آوری کرده تا به تقویت سفره های آب زیرزمینی کمک کنیم و از ایجاد سیلاب و وقوع خسارت ها جلوگیری کنیم.
وی تاکید کرد:وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه باید هر چه سریعتر اعتبارات پیشگیرانه را در بخش سیل به استانها اختصاص دهند.
شیشه فروش خاطرنشان کرد: ۱۰۰ درصد مساحت استان اصفهان با کم آبی و خشکسالی مواجه است و ۹۹ درصد تالاب بین المللی گاوخونی هم خشک شده و به کانون گرد و غبار تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و تامین آب برای این استان حیاتی است و باید رودخانه زاینده رود احیا شود چرا که اثرات فرونشست و افزایش کانون های گرد و غبار در اصفهان افزایش پیدا کرده است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: وزارت نیرو باید اجرای طرح های تامین آب این استان را سرعت ببخشد تا بتوانیم این اهداف را دنبال کنیم.

به گزارش ایرنا، جاری شدن سیل مرداد امسال  بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان در نقاط مختلف استان اصفهان خسارت وارد کرد.

همچنین خسارت‌هایی  به ۹۸ کیلومتر راه روستایی و جاده ای، ۶۱ دستگاه ابنیه فنی و پلها، ۲۱۳ کیلومتر از ایلراهای عشایری، هزار و ۲۲۰ راس دام و ۸۷۰ چادر عشایری و ۷۵۰ واحد مسکونی در ۱۸ منطقه استان  وارد شد که از این تعداد ۲۵۰ واحد روستایی نیاز به بازسازی و مابقی نیازمند تعمیر اساسی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *