خشکسالی کشت پیاز در بروجن را ۵۰ درصد کاهش داد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: کاهش ذخایر منابع آبی و محدودیت کشت محصولات بهاره در سال زراعی جاری سبب کاهش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان شده است.

شهریار بابادی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: سطح ۱۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بروجن به کشت پیاز اختصاص یافته که پیش‌بینی می‌شود از این سطح، بیش از ۱۲ هزار تن محصول پیاز برداشت صورت گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن، افزود: کاهش ذخایر منابع آبی و محدودیت کشت محصولات بهاره در سال زراعی جاری سبب کاهش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان شده است.

وی ادامه داد: برداشت محصول پیاز در این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده و تا اواسط شهریورماه ادامه خواهد داشت.

بابادی در پایان به ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: عمدتاً رقم سفید و زرگان در بروجن کشت شده که مهمترین ویژگی رقم زرگان، ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی آن می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *