مدیریت بحران: ایران چهارمین کشور حادثه‌خیز آسیا است

به‌طور متوسط روزانه ۶۰ تا ۷۰ زلزله کم ریشتر در کشور رخ می‌دهد و همچنین به‌طور میانگین سالانه یک زلزله ۶ ریشتر و هر ده سال یک‌بار یک زلزله ۷ ریشتر در کشورمان رخ می‌دهد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ایران از نظر وقوع حوادث در قاره آسیا رتبه چهارم و در دنیا رتبه دهم را دارا است و با توجه به شرایط خاص جغرافیایی کشور با چالش‌های طبیعی بسیاری روبرو هستیم که نیازمند برنامه‌ریزی هر چه‌بهتر است.

به گزارش تسنیم، اسماعیل نجار در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی و امام‌جمعه ارومیه، با بیان این‌که مهم‌ترین موضوع در بحث مدیریت بحران پیشگیری است، اظهار داشت: به‌طور متوسط روزانه ۶۰ تا ۷۰ زلزله کم ریشتر در کشور رخ می‌دهد و همچنین به‌طور میانگین سالانه یک زلزله ۶ ریشتر و هر ده سال یک‌بار یک زلزله ۷ ریشتر در کشورمان رخ می‌دهد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ۳ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان از محل ماده ۱۰ و ۱۲ برای مدیریت تنش آبی در بخش آب شرب در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این‌که ایران از نظر وقوع حوادث در قاره آسیا رتبه چهارم و در دنیا رتبه دهم را دارا است، خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط خاص جغرافیایی کشور با چالش‌های طبیعی بسیاری روبرو هستیم که نیازمند برنامه‌ریزی هر چه‌بهتر است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به این‌که با کاهش ۵۴ درصدی در بارندگی‌ها روبرو هستیم، افزود: همین موضوع مسبب ایجاد تنش آبی در کشور شده و در همین راستا ۳ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان از محل ماده ۱۰ و ۱۲ برای مدیریت تنش آبی در بخش آب شرب در نظر گرفته شده است.

نجار از اختصاص ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تسهیلاتی برای مبارزه با کم‌آبی و خشک‌سالی خبر داد و افزود: دولت برای حمایت از بخش کشاورزی هر ساله کمک‌هایی را به صندوق بیمه کشاورزی انجام می‌دهد و برای امسال نیز ۳۵۰۰ میلیارد تومان به این صندوق پرداخت شده است.

مبلغ ۵۷۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه، ابراز داشت: متأسفانه در طول سه ماهه نخست امسال مبلغ ۵۷۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد شده و امیدواریم به کمک مدیریت بحران کشور و با برنامه ریزی‌های درست از خسارات آتی جلوگیری شده و خسارات اخیر جبران شوند.

آیدین رحمانی رضائیه با اشاره به بازدید از مناطق زلزله‌زده قطور خوی، عنوان کرد: مراحل کاری تعمیر هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی خسارت‌دیده به پایان رسیده و از مجموع چهار هزار و ۵۰۰ واحد نیازمند بازسازی نیز ۲ هزار و ۵۵۰ واحد به اتمام رسیده و مابقی نیز در مراحل نهایی خود قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *