۲۵۰ نقطه بحرانی حریق در کرمانشاه شناسایی شد
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: ۲۵۰ نفر در ۲۵۰ نقطه بحرانی حریق استان در راستای اطلاعرسانی با دمنده اطفای حریق مجهز شدهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، انشالله کولانی امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به کاهش ۳۳ درصدی حریق در مناطق و جنگلهای استان طی سال ۹۹ در مقایسه با سال ۹۸، اظهار داشت: یکپارچگی، انسجام و هماهنگی و با پای کار بودن ستاد بحران استان و در کنار آن فرمانداریها، دهیاران، شوراهای اسلامی و به خصوص مشارکت و پیش قدم بودن سازمانهای مردم نهاد، تشکلها، نهادهای خصوصی، خیران و بهرهبرداران این نتیجه کاهشی حاصل شد.
وی ادامه داد: استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و منابع ملی دارد که از این میزان یکمیلیون و ۷۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع تشکیل میدهد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه در دنیا به ازای هر هزار هکتار یک جنگلبان وجود دارد، تصریح کرد: به ازای هر ۴۰ هزار هکتار از عرصههای طبیعی استان تنها یک محیطبان یا جنگلبان وجود دارد.
با اشاره به فعالیت ۱۴ پایگاه اطفای حریق و چهار پایگاه فرعی در سطح استان، گفت: از سال گذشته ۲۵۰ نفر را در ۲۵۰ نقطه بحرانی استان در راستای اطلاعرسانی با دمنده اطفای حریق مجهز کردهایم.
وی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای جلوگیری از سوزاندن درخت و تهیه چوب و هیزم و زغال از منابع ملی، گفت: فقر معیشتی، نبود امکانات و اشتغال در محل معضلی است که روستائیان را به سمت درآمد زغال سوق میدهد، الان شغلها و درآمدهایی را در طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری، کاشت زعفران، گیاهان دارویی و… برای روستائیان جایگزین کردهایم.