دری نجفآبادی: رفع آلودگی هوای اراک نیازمند اقدام فوری است
به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله قربانعلی دری نجفآبادی شامگاه پنجشنبه در آیین تجلیل از خیران سلامت استان مرکزی در هتل امیرکبیر اراک، افزود: این مهم نیازمند، برنامه زمانبندی توسط متولیان امر است تا بتوان از اجرای آن نتیجه مطلوب به دست آورد.
وی بیان کرد: امسال به خاطر آلودگی هوا در کشور تعطیلات متعددی اعمال شد اما باید برای این مشکل چارهاندیشی اساسی صورت گیرد.
امام جمعه اراک به کمبود آب و کیفیت آن اشاره کرد و افزود: باید صرفهجویی مورد اهتمام جدی قرار گیرد و با استفاده مناسب از بروز چالشهای جدی جلوگیری کرد.
آیت الله دری نجفآبادی اظهار کرد: کسانیکه برای سلامت و بهداشت جامعه قدم برمیدارند از جایگاه بالایی برخوردارند و این قشر باید قدر جایگاه خود را بدانند.
وی گفت: برای فاز دوم بیمارستان آیتالله خوانساری اراک ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار به غیر از تجهیزات هزینه صرف شد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: درمانگاه امام حسن مجتبی( ع) در ساوه نیز به کمک خیران سلامت نیاز دارد.
آیتالله دری نجفآبادی عنوان کرد: انجمن بیماران کلیوی ۱۸۳ شعبه در سراسر کشور دارد که راهاندازی آن در اراک نیز به کمک خیران سلامت نیازمند است.
وی گفت: بیمارستان ولیعصر(ع) ساوه نیمهکاره است و نیازمند اعتبارات استانی و ملی است تا تکمیل نهایی شود.
امام جمعه اراک بیان کرد: لازم است کادر درمان خدمات شایسته برای بیمارستانهای استان مرکزی به ویژه بیمارستان آیتالله خوانساری که ویژه درمان بیماران سرطانی است، داشته باشند.
استاندار مرکزی هم در این آیین گفت: بیمارستان آیتالله خوانساری با کمک خیران برای درمان بیماران سرطانی ایجاد و اقدامات خوبی را به مراجعان ارایه میدهد.
مهدی زندیه وکیلی افزود: بهترین پروژه درمانی، طرحهایی است که خیران برای ساخت آن مشارکت دارند، زیرا این طرحها به موقع آماده و به بهرهبرداری میرسند.
وی بیان کرد: تلاش است تا با استفاده از همه ظرفیتهای استان مرکزی، بیمارستان ولیعصر(عج) اراک تا پایان سال به طور کامل به بهرهبرداری برسد.
استاندار مرکزی ادامه داد: این استان از نظر شاخص بهداشتی در حوزه درمان محروم است و اگر مشارکت خیران نبود، امکان ارایه خدمات به مردم استان فراهم نمیشد.
زندیه وکیلی با اشاره به وضعیت درمانی در استان مرکزی افزود: ساوه از نظر ارایه خدمات درمانی وضعیت مناسبی نداشت، اما با کمک خیران، ارایه خدمات به مردم مطلوب شده است.
وی بیان کرد: استان مرکزی به سبب قرار گرفتن در کریدور کشور همواره آمار بالایی در تصادفات جادهای دارد که نیازمند مراکز درمانی مجهز است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با قدردانی از همکاری خیران سلامت در استان مرکزی، گفت: بخش جدید اتاق عمل جراحی گوش و حلق و بینی در اراک در دستور کار است که این بخش یکی از بخشهای مجهز برای این عملها در اراک است.
دکتر جواد نظری افزود: برای نخستین بار جذب نیروی انسانی رزیدنت برای بخش گوش و حلق و بینی به اراک داده شد.
رییس مجمع خیرین سلامت استان مرکزی هم گفت: بهداشت کشور در شرایط مطلوب نیز، به مشارکت خیران نیاز دارد.
دکتر حسن طاهراحمدی افزود: خیران سلامت استان مرکزی در عملیات اجرایی بیشتر مراکز درمانی استان مشارکت دارند.
هشت هزار نفر در استان مرکزی در حوزه خیر سلامت مشارکت دارند و این افراد در سالهای اخیر ۱۰ هزار میلیارد ریال در بخش بهداشت، درمان و خرید تجهیزات مراکز درمانی استان مرکزی کمک کردهاند.