رییس شورای: ۹ حلقه چاه آب فضای سبز شهرکرد خشک شد
به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی حیدری روز پنجشنبه در نشست خبری تاکید کرد: از ۱۵ چاه آب موجود برای آبدهی فضای سبز شهرکرد در زمان حاضر تنها ۶ چاه فعال است و سایر چاهها خشک شده و در خصوص تامین آب پایدار برای آبیاری فضای سبز با مشکلاتی روبرو هستیم.
رییس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به مشکل آبیاری فضای سبز شهرکرد گفت: براساس برنامهریزی انجام شده آبیاری فضای سبز مرکز استان از طریق انتقال پساب تصفیه شده از بهرامآباد رفع میشود.
حیدری با اشاره به تامین ۸۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این طرح افزود: در این ارتباط ۵۰۰ میلیارد ریال برای تاسیس تصفیهخانه بهرامآباد و ۳۰۰ میلیارد ریال برای خرید لوله تامین شده است.
وی در خصوص فضای سبز تفریحی در شهرکرد گفت: ۵۰ فرصت سرمایهگذاری به مبلغ ۲ هزار میلیارد ریال برای ایجاد فضای سبز مکانهای تفریحی ایجاد شده است که امید میرود به زودی اجرایی شود.
حیدری افزود: سرمایهگذاری باغ ایرانی با سرمایه ۳۰۰ میلیارد ریال در ضلع غربی پارک ملت در حال اتمام کار است که انتظار میرود تا سه ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
رییس شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین در خصوص مجموعه ورزشی روباز و مجموعه حرکات اصلاحی و باشگاهی کارهای خوبی شده است.
اجرای تقاطع غیر همسطح خیابان آیت الله کاشانی
وی با اشاره به اجرای هشت پروژه روگذر و زیرگذر در شهرکرد با هدف روانسازی ترافیک شهری گفت: یکی از این پروژهها، تقاطع غیرهمسطح خیابان کاشانی است که پیشبینی شده است در مدت زمان ۹ ماه احداث شود.
وی اظهار داشت: اعتبار مورد نیاز برای این طرح عمرانی یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال است.
وی با تاکید بر اینکه نیاز است مردم فرهنگ ترافیک را بشناسند اظهار داشت: براساس برنامهریزی انجام شده این پروژه عمرانی باید طی ۹ ماه اجرایی شود و در زمان حاضر پیمانکار آن تعیین شده است.
حیدری با اشاره به افزایش کدهای درآمدی شهرداری از ۶۰ به ۱۱۴ کد افزود: براین اساس بودجه شهرداری از هشت هزار میلیارد ریال در سال گذشته به ۱۶ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال در سالجاری رسیده است.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد بودجه جاری و ۶۰ درصد عمرانی است یادآور شد: از این میزان چهار هزار میلیارد ریال از محل فروش زمین تامین میشود.
رییس شورای اسلامی شهر شهرکرد گفت: ۲۸ طرح عمرانی در این شهر تعریف و در دستور کار است.
وی در خصوص تامین قیر یارانهای افزود: امسال یکهزار و ۵۰۰ تن قیر رایگان تامین شده است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی با اشاره به تصویب طرح جامع شهری پس از ۱۸ سال تاکید کرد: با همکاری تمام دستگاههای اجرایی در سالجاری این طرح تصویب شد.
وی با اشاره به اینکه در ۱۸ سال گذشته به حریم و محدوده شهرکرد اضافه نشده است افزود: با نظر مساعد وزیر راه و شهرسازی ۲۴۰ هکتار زمینهای شرق و جنوب و غرب شهرکرد به حریم و محدوده شهری اضافه شد.
وی یادآور شد: در منطقه میرآباد و منظریه هزینههای که مردم برای حفاری متحمل میشدند بالا بود که با توجه به تسطیح انجام شده در شرق شهرکرد انتظار میرود هزینههای مردم کاهش یابد.
وی با اشاره به رفع مشکلات موجود برسر راه اجرای کمربندی ۱۵ خرداد بعد از ۲۵ سال گفت: از مردم شهرکیان و قریه شهرکرد برای همکاری در خصوص اجرای جاده کمربندی ۱۵ خرداد تقدیر میشود و امید میرود فاز سوم این کمربندی نیز اجرا و به جاده خوزستان متصل شود.
وی در خصوص احداث جاده کمربندی نمایشگاه گفت: این جاده باید از خیابان کاشانی باز شود که مردم بتوانند داخل شهر بیایند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر زیرسازی جاده کمربندی پایین نمایشگاه شروع شده و تلاش میشود تا پایان سالجاری مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی در خصوص خریداری ۳۹ دستگاه اتوبوس درون شهری گفت: ۱۷ دستگاه از این اتوبوسها هنوز تحویل نشده و تلاش میشود از طریق مراجع قانونی این مساله پیگیری شود.
وی یادآور شد: همچنین به ارزش یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز ماشینآلات آتشنشانی، جادهسازی و بیل لودر خریداری شده است.
وی در خصوص نقشه اطلس سرمایهگذاری شهرکرد با ایجاد ۵۰ فرصت شغلی گفت: توانایی شهرداری ضعیف بود و دولت از سال ۹۰ تاکنون به شهرداریها کمک نکرده است و باید سرمایهگذاری بیشتری انجام شود.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.