واحد مرغداری به علت رعایت نکردن ضوابط زیست محیطی در قیروکارزین مهر و موم شد

عباس قائدی شنبه در جمع خبرنگاران گفت: کلیه مرغداری های شهرستان ملزم به ساخت داکت و هواکش برای جلوگیری از پخش بوی نامطبوع هستند.

وی با بیان اینکه تا کنون از تعداد ۶ مرغداری شهرستان ۲ مرغداری داکت را نصب کرده اند افزود: به مابقی مرغداری ها نیز یک ماه فرصت داده شده تا طبق ضوابط زیست محیطی داکت را نصب و آن را عملی کنند.

داکت هواکش مرغداری یکی از کاربردی ترین لوازم در صنعت مرغداری به شمار می آید یکی از مهمترین مشکلات سالن های مرغداری که به شهر یا روستا نزدیک هستند بوی بد هوای خروجی سالن های مرغداری است و با ایجاد داکت می توان آن را کاهش داد.

قائدی در ادامه با بیان اینکه مشکلات این مرغداری ها زمانی حاد می شود که بستر پرورش مرغ خیس باشد و رطوبت زیادی ایجاد شود افزود: بعلت خیسی بستر گاز آمونیاک زیادی تولید می شود و مرغدار مجبور به تهویه بیشتر سالن مرغداری است، اما گرد و خاک و ذرات پر پرنده بطور دائم و همیشگی در هوای خروجی فن ها مشهود است که می تواند محیط بیرون مرغداری را آلوده و کثیف کند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قیروکارزین ادامه داد: یکی از روشهایی که این مشکلات را می تواند تا حد زیادی بر طرف کند استفاده از داکت هواکش مرغداری است، داکت کانالی است معمولاً از جنس ورق فلزی که مسیر حرکت هوای خروجی فن ها را به سمت پائین و حوضچه های پر از آب حاوی مواد ضد عفونی هدایت می کند.

شهرستان قیر و کارزین در جنوب غربی فارس و در فاصله ۱۸۴ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *