روانپزشک : مردم تصویر واقع بینانه نسبت به کرونا داشته باشند
دکتر آتنا فلاح عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افرادی که نسبت به کرونا بی خیال یا خیلی درمانده باشند همواره دچار استرس میشوند و این امر سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن آنها میشود.
وی ادامه داد: اگر مردم در برابر بیماری تمرکز لازم و مناسب را بر اساس شرایط نداشته باشند بدون شک بیشتر از سایر افراد دچار مشکل جسمی ،روحی و و روانی میشوند.
این روانپزشک اظهار کرد: برای اینکه بر استرسها و نگرانیهای ناشی از بیماری کرونا غلبه کنیم نباید مردم هیچگاه دنبال برخی اخبار بیپایه و شایعاتی که در فضای مجازی مطرح میشود،باشند.
فلاح تصریح کرد: برای موفقیت در مقابل کرونا و غلبه بر آن باید مردم اخبار و مسایل آن را تنها از طریق مراجع اطلاعرسانی رسمی کشور مثل وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سایت دانشگاه علوم پزشکی پیگیری کنند.
وی گفت: اضطراب ناشی از دنبال کردن اخبار بی پایه کرونا از طریق برخی کانالها در فضای مجازی بدون مجوز موجب ضربه زدن و تضعیف ایمنی بدن افراد میشود.
متخصص اعصاب و روان بیمارستان مهریز بیان کرد: اگر بر اعصاب و روان خود با مدیریت قوی و واقعبینی کامل برنامهریزی داشته باشیم گذر از کرونا سخت نیست، بنابراین همه باید با اندیشه درست زندگی کنیم.
فلاح یادآور شد: راه برونرفت و علاج واقعه رعایت توصیه پزشکان و انجام وظایف بهداشت فردی و دوری از جمع و ماندن در خانه است .
تاکنون در استان یزدیک هزار و یک نفر بر اساس آزمایش به این ویروس مبتلا شدند و ۱۰۴ نفر هم فوت کردند.
کرونا، نخستینبار در شهر ووهان مرکز استان هوبی چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۹۰ کشور سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
این بیماری قابل پیشگیری است و بهراحتی با مشارکت شهروندان و راهکارهای ساده مانند شست و شوی مکرر دستها با صابون، استفاده از ماسک و دستکش در بیرون خانه و تعویض به هنگام آن، مصرف مایعات گرم، دست ندادن و روبوسی نکردن با دیگران، خودداری از تماس دست با چشمها، بینی و دهان، حفظ فاصله یک و نیم متری با افراد بیمار و ماندن بیماران در خانه میتوان از میزان شیوع و ابتلای آن جلوگیری کرد.
علایم ابتلای به ویروس کرونا شامل تب، سرفه، تنگی نفس، علایم گوارشی و در موراد شدید عفونت ریه (پنومونی)، سندرم تنفسی حاد و نارسایی کلیه است.