توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان برای مقابله با زلزله به کار گرفته شود

به گزارش خبرگزاری فارس از آشتیان، محمدحسن نامی امروز در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی در آشتیان با اشاره به تدوین راهبرد پیشگیری از بحران در ۱۲۳ کشور اظهار کرد: ایران نیز جزو این کشورهاست و در این زمینه اتفاقات خوبی رقم زده است.

وی با بیان اینکه بعد از زلزله، سیلاب مهمترین حادثه طبیعی است افزود: مخاطراتی مانند فرونشست زمین، ریزگردها و آفت دام و طیور و… نیز در رتبه های بعدی قرار دارند.

رییس مدیریت بحران کشور با بیان اینکه می توان تا حدود زیادی خطرات ناشی از این رخدادهای طبیعی را کاهش داد اضافه کرد: یکی از راهکارهای جلوگیری از وقوع سیلاب گسترش آبخوان داری و آبخیزداری است.

نامی گفت: برای جلوگیری از تبخیر آب های سطح نیز باید از سد زیرزمینی در نقاط خشک ونیمه خشک بهره گرفت.

وی با بیان اینکه ۶۸ درصد مساحت کشور در گسل یا حریم گسل قرار دارد، اضافه کرد:  باید در احداث ساختمان‌ها نهایت دقت را به منظور کاهش آسیب‌های زلزله به کار برد و از مصالح استاندارد استفاده کرد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع ۱۵ هزار زلزله در سال جاری در کشور بیان کرد: استفاده از ظرفیت هوشمند سازی در زلزله یکی از کارهایی است که باید دنبال شود و در این زمینه می توان توانمندی شرکت‌های دانش بنیان را به کار گرفت.

پایان پیام



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *