هیچ مسؤول اصفهانی از حقابه زایندهرود کوتاه نمیآید
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهدی بقایی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به افق سازمان خدمات شهری تا سال ۱۴۱۰ اظهار کرد: مهمترین ابعاد محیط زیست شامل منابع آب، فضای سبز، انرژی مدیریت پسماندنظافت و رفت و روب است، همچنین هوشمندسازی و مشارکت اجتماعی دو مولفه استاندارد برای فعالیت معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان تا سال ۱۴۱۰ است.
وی با اشاره به مدیریت بهینهسازی، تعمیرات و نگهداری شهرداری گفت: این مدیریت فقط در شهر اصفهان است و سایر شهرهای کشور از چنین مدیریتی بیبهره ماندهاند.
بقایی افزود: تامین، کیفیت تصفیه و توزیع پساب به روشهای استاندارد، نگهداری و افزایش سرانه فضای سبز، حذف چمن ازجمله اقداماتی در خصوص کاهش مصرف آب در فضای سبز و جایگزینی گونههای مناسب اقلیم است.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان گفت: تصفیهخانه نانواوزن توسط یک شرکت دانش بنیان طی چهار ماه تأسیس و تجهیز شد، همچنین سایر تصفیه خانهها به همین روش مجهز خواهند شد.
وی با بیان اینکه تا سال ۱۴۱۰، ۸۵ درصد چمنها تعویض خواهد شد و این عدد تا پایان سال آینده به ۳۶ درصد میرسد، افزود: با کمبود سرانه فضای سبز در شهر اصفهان مواجه هستیم، هدف ما این است که سرانه اکولوژیک فضای سبز را حفظ و برای جبران این کمبود احداث پارکها و تعویض چمنها را در نظر گرفتهایم.
بقایی ادامه داد: در حوزه انرژی به فکر تأمین انرژی ازخورشید هستیم، همچنین تا سال ۱۴۱۰ باید رفتو روب بهصورت تمام مکانیزه انجام شود که در حال حاضر ۱۰ جاروی کم عرض موجود است اما به ۲۵۰ عدد برسد.
وی افزود: سرزندگی شهر با وجود جریان آب در مادیها به چشم میآید و باعث جلوگیری از فرونشست زمین میشود و هیچ مسؤول اصفهانی از حقابه آب زایندهرود کوتاه نمیآید.
بقایی با بیان اینکه در شهر اصفهان ۳۰ هزار چاه جذبی وجود دارد، اما نیاز به احداث ۱۶ هزار چاه جذبی دیگر است، افزود: آب باران باید به مادیها انتقال پیدا کند، ۳۰۰ کیلومتر کانالهای کنار خیابانی به سوی مادیها و جویها هدایت میشود، سال گذشته در یک شبانهروز ۹۲ میلیمتر بارش رخ داد، اما هیچ شیوهای برای استحصال این آب وجود نداشت.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه گروه سیلاب دو هفته یکبار تشکیل میشود، ادامه داد: این کارگروه در دو حوزه درونسازمانی و برونسازمانی فعال و تعدادی از اقدامات وابسته به مطالباتی است که باید از سایر سازمانها پیگیری شود.
وی با بیان اینکه ۱۵۰ مأمور برای شناسایی پسماندهای خارج از نوبت استخدام شدهاند، خاطرنشان کرد: پس از جمعآوری پسماند اگر زبالهای خارج از نوبت درب خانه گذاشته شود، ابتدا تذکر داده، سپس اخطاریه ارسال و تعهد گرفته میشود، در اخطار سوم به همراه عکس به سیستم قضائی ارجاع داده میشود.
پایان پیام/