استاندار چهارمحال و بختیاری:برای رفع تنش آبی اعتبارات خوبی مصوب شده است

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در یک دهه اخیر به دلیل بروز خشکسالی با تنش آبی در بخش تامین آب شرب برای برخی از شهرها و روستاها مواجه شده است.

خشکسالی و کمبود منابع آبی به حدی بوده است که آبرسانی به بیش از ۲۰۰ روستا در این استان به صورت سیار و با تانکر آبرسانی می‌شود.  

هم‌اکنون طرح آبرسانی به ۴۳ روستا در چهارمحال و بختیاری برای جبران کمبود آب در حال انجام است.

برای جبران کمبود جدی آب در مرکز استان نیز سه خط پدافندی آبرسانی به صورت جهادی در تابستان امسال از سوی دولت سیزدهم انجام شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تامین آب شرب پایدار و سالم در اولویت کاری مسوولان قرار دارد، خاطرنشان کرد: در حوزه رفع تنش آبی اعتبارات بسیار خوبی در سفر رییس جمهور به استان اختصاص یافته است، همچنین برای تامین آب شرب پایدار از اعتبارات ۱۴۰۱ نیز بهره‌مند خواهیم شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، غلامعلی حیدری در مجمع سلامت چهارمحال و بختیاری افزود: برای تامین سلامت آب شرب مصرفی شهروندان حصارکشی مخازن آب در اولویت باشد و به مباحث پدافندی در تامین آب شرب پایدار توجه ویژه صورت بگیرد.

حیدری با تاکید بر اینکه اجرای شبکه فاضلاب در شهرها و روستاها در دستورکار قرار دارد، یادآور شد: برای اجرای پروژه‌های این حوزه زمانبندی مشخص شود، همچنین استفاده از پساب در شهرک‌های صنعتی برای تامین آب مورد نیاز صنعت مورد توجه قرار بگیرد و به طور قطع واحدهای صنعتی در این راستا هزینه خواهند کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین با بیان اینکه تصفیه‌خانه شهرستان بن باید تا پایان سال‌جاری تجهیز شود، گفت: برای تامین تجهیزات مورد نیاز این تصفیه‌خانه اعتبار بسیار خوبی در نظر گرفته شده است، اجرای چند تصفیه‌خانه دیگر در استان در دستور کار قرار دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در حوزه سلامت با تاکید بر اینکه کشتار دام سبک و سنگین باید در کشتارگاه‌های دارای مجوز انجام شود، گفت: همچنین باید تمام دام‌ها در دامداری‌های خانگی به خارج از شهرها منتقل شوند، سازمان جهادکشاورزی این کار را در اولویت قرار دهد.

حیدری با تاکید بر اینکه سلامت مردم مهمترین اولویت دولت سیزدهم است، اظهار داشت: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند به وظایف خود در بحث تامین سلامت شهروندان عمل کنند، این مساله همچنین نیازمند فرهنگ‌سازی است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی رسالت بسیار مهمی در حوزه تامین سلامت دارد، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی باید نظارت خود را بر مراکز درمانی و مسائل مرتبط با بهداشت عمومی را تشدید کند.

حیدری در ادامه با تاکید بر اینکه کشتار دام سبک و سنگین باید در کشتارگاه‌های دارای مجوز انجام شود، یادآور شد: همچنین باید تمام دام‌ها در دامداری‌های خانگی به خارج از شهرها منتقل شوند، سازمان جهادکشاورزی این کار را در اولویت قرار دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: پاکسازی مسیل‌ها، رودخانه‌ها و معابر روستایی در دستورکار دستگاه‌های متولی قرار بگیرد، همچنین شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نسبت به ساماندهی سگ‌های ولگرد اقدامات لازم را انجام دهند و کمیته‌هایی در همین راستا تشکیل شود.

وی رفع نقاط حادثه‌خیز در شهرها و محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری را حائز اهمیت عنوان کرد و گفت: شهرداری‌ها در شهرها و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در محورهای مواصلاتی نسبت به رفع نقاط حادثه‌خیز اقدام کنند.

حیدری یادآور شد: سلامت موادغذایی باید در دستور کار سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری قرار بگیرد، این سازمان در خصوص پایش سموم و تولید محصولات ارگانیک نیز اقدامات لازم را انجام دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان با اشاره به بازگشایی مدارس، خاطرنشان کرد: تزریق دز یادآور واکسن کرونا در اولویت دانشگاه علوم پزشکی قرار بگیرد، همچنین بهسازی سرویس بهداشتی مدارس با سرعت انجام شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است و  در یک دهه اخیر ۹۶ درصد این استان با خشکسالی و کمبود جدی آب مواجه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *