تخلیه ۱۰۰ مدرسه در اصفهان به خاطر فرونشست زمین
استاندار اصفهان یکی از راههای تکریم خیرین را وفای به عهد دولت دانست و گفت: ۳۳۰ واحد آموزشی در استان داریم که خیر سهم خود را انجام داده و دولت باید تعهدات خود را انجام دهد، آن هم در استانی که سال گذشته به خاطر فرونشست زمین ۱۰۰ مدرسه تخلیه شد.
سید رضا مرتضوی در گردهمایی رؤسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور که امروز (سهشنبه، ۲۷ اردیبهشت) در اصفهان برگزار شد، با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز سالهاست حلاوت حضور در این میدان را چشیدهاند، گفت: صحبت کردن در باب اهمیت مدرسه سازی در این جمع زیره به کرمان بردن است. از زمان شکل گیری مجامع خیرین مدرسه ساز، رشد قابل توجهی در زمینه مدرسه سازی در کشور اتفاق افتاده است. این ظرفیت ستودنی است و نشان میدهد اگر راه باز شود و پیشگامان این عرصه، مسیر را به خیرین نشان دهند، خیرین مدرسه سازی را یک میدان متفاوت و مؤثر میبینند.
وی با تأکید بر اینکه سرمایه گذاری در بخش مدرسه سازی، ذخیرهای برای آینده کشور است، افزود: اگر امروز در زمینه محرومیت زدایی تلاش میکنیم باید توجه داشته باشیم که این محرومیت زدایی کامل نیست، بلکه آنچه میتواند مردم را از محرومیت نجات دهد پرورش و تربیت فرزندان این مناطق است و راه اشتغال و کارآفرینی نیز از مدرسه میگذرد که میتواند آینده کشور را تضمین کند.
استاندار اصفهان گفت: امروز به همت مجمع خیرین مدرسه ساز و فعالان اقتصادی استان گامهایی برداشته شده، اما به معنای نبود مشکلات نیست و وضعیت خوبی از نظر زیرساختها در استان نداریم که دلیل آن عدم توسعه متوازن در سالهای گذشته است.
وی خاطرنشان کرد: ما حدود ۸۰۰ هزار نفر حاشیه نشین در استان داریم که به اندازه جمعیت یک استان کشور است. حاشیه نشینی یعنی محرومیت که نتیجه نپرداختن به امر آموزش و مهارت افزایی است.
مرتضوی با اشاره به برخی گلایههای خیرین مدرسه ساز، اظهار کرد: مسیر رشد و توسعه ورود خیرین به عرصه مدرسه سازی یک راهبرد اساسی دارد و آن سیره پیامبر(ص) است که بزرگی هر قومی را تکریم میکرد.
وی یکی از راههای تکریم خیرین را وفای به عهد دولت دانست و گفت: ۳۳۰ واحد آموزشی در استان داریم که خیر سهم خود را انجام داده و دولت باید تعهدات خود را انجام دهد، آن هم در استانی که سال گذشته به خاطر فرونشست زمین ۱۰۰ مدرسه تخلیه شد.
مجتبی ملااحمدی، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان نیز گفت: اگر امروز در حوزه مدرسه سازی در استان اصفهان توفیقی بدست آوردهایم به دلیل تعامل و همکاری دو رکن اساسی یعنی بخش دولتی و بخش خصوصی است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه استاندار اصفهان پیشگام حمایت از خیرین مدرسه ساز است، اظهار امیدواری کرد همانطور که استاندار اصفهان از مجمع خیرین مدرسه ساز استان حمایت کرده، استانداران سایر استانها نیز حمایت کنند. همچنین بخش زیادی از خیرین مدرسه ساز استان عضو اتاق بازرگانی استان هستند و این بخش نیز تعامل زیادی با مجمع خیرین مدرسه ساز استان دارد.
ملااحمدی با اشاره به نهضت هنرستان سازی در کشور، گفت: در استان اصفهان با دعوت از فعالان اقتصادی، توافق نامه ساخت ۳۲ هنرستان توسط فعالان اقتصادی استان امضا شده است. معتقدم باید از ظرفیت عظیم فعالان اقتصادی و اتاقهای بازرگانی در سراسر کشور برای افزایش خیرین مدرسه ساز استفاده شود.